‘Koeman overweegt zich deze week te melden voor bankzitter van Feyenoord’

Feyenoord lijkt zich te moeten voorbereiden op het naderende vertrek van Tonny Vilhena. De bankzitter van de Rotterdammers mag zich namelijk in de belangstelling heugen van het Southampton van Ronald Koeman. De oefenmeester overweegt zich deze week te melden bij Feyenoord voor de middenvelder. Dit weet het AD te melden.

Vilhena moet echter eerst de situatie bij Southampton afwachten. The Saints kloppen pas in Rotterdam aan als speler Jack Cork zijn aflopende contract niet wil verlengen. Het Algemeen Dagblad schrijft maandag dat technisch directeur Martin van Geel naar verwachting miljoenen gaat vragen voor Vilhena.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!