Feyenoord probeert met megasalaris Terence Kongolo in Rotterdam te houden

Feyenoord hoopt nog veen plezier te beleven aan Terence Kongolo. Onlangs verlengde de verdediger zijn contract tot medio 2017 maar volgen VI willen de Rotterdammers deze alweer openbreken en verlengen tot 2020.

De twintigjarige Kongolo vormt dit seizoen een sterk verdedigingsduo met Sven van Beek en werd in de zomer, nadat hij met het Nederlands elftal was meegegaan naar het WK in Braziliƫ, al in verband gebracht met Southampton en VfB Stuttgart. Nu zouden Chelsea en Manchester City de ontwikkeling van Kongolo op de voet volgen, maar Feyenoord wil dus niets weten van een transfer. Een nieuw megacontract moet hem nu in De Kuip houden.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!