FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Martin van Geel twijfelt over terugkeer van Dirk Kuyt naar Feyenoord

Een terugkeer van Dirk Kuyt naar Feyenoord hangt al jaren in de lucht. De aanvaller heeft nu een aflopend contract bij Fenerbahce en hij zou graag de overgang maken terug naar Rotterdam. Een overgang lijkt dus een kwestie van tijd te zijn, of toch niet?

Technisch directeur Martin van Geel twijfelt namelijk aan de meerwaarde van Kuyt voor Feyenoord. Bij zijn huidige club. Fenerbahçe, is Kuyt momenteel in topvorm en heeft hij wekelijks een basisplaats. Toch twijfelt Van Geel aan een terugkeer van Kuyt.

Van Geel wil niets zeggen over een mogelijke terugkeer van de voormalig publiekslieveling. ‘Ik zeg hier helemaal niets over, tegen geen enkel medium. Nogmaals, ik zeg helemaal niets. Je hoeft mij daar niet meer over te bellen’, aldus Van Geel op de vraag of hij contact gehad heeft met de zaakwaarnemer van Kuyt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *