‘Royston Drenthe was dichtbij transfer naar ADO Den Haag deze transferperiode’

Royston Drenthe verruilde Sheffield deze transferperiode voor het Turkse Erciyessspor. Het had weinig gescheeld of hij had de overstap gemaakt terug naar de Nederlandse Eredivisie. ADO Den Haag was namelijk geinteresseerd in hem. Dit weet het AD te melden.

Trainer Henk Fraser had goede hoop op de komst van de 27-jarige linkspoot. De voormalig Feyenoorder kreeg echter geen duidelijkheid, waarop hij zijn conclusies trok. Dat gebrek aan duidelijkheid had alles te maken met de overname door het Chinese Vansen United. Omdat de betaling vanuit China lang op zich laat wachten, kan ADO nauwelijks nog een uitgave doen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!