Bilal Basacikoglu krijgt mentale hulp bij Feyenoord

Afgelopen zomer kwam Bilal Basacikoglu voor een aantal miljoen euro over van SC Heerenveen. Erg succesvol is deze overgang nog niet gebleken.

Trainer Fred Rutten is kritisch op zijn vleugelaanvaller. “Zijn ontwikkeling stagneert, ik had gedacht dat het na de winterstop sneller zou gaan”, legde de coach van Feyenoord uit.

Zelf zegt hij tegen RTV Rijnmond dat Feyenoord hard bezig is, hem op mentaal gebied te helpen en hem sterker uit de huidige situatie laten komen. Basacikoglu begon maar twee keer in de basis in de Eredivisie, dit seizoen, en viel daarnaast acht keer in. Scoren lukte hem sinds de transfer nog niet. In het shirt van Heerenveen was hij nog goed voor zes doelpunten.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!