‘Jordy Clasie kan mee met FC Barcelona’

Ruben Schaken is onder de indruk van zijn oude ploegmakker Jordy Clasie. Volgens de buitenspeler van Inter Baku kan hij de overstap maken naar een absolute topclub.

“Vorig jaar was hij in de Eredivisie al uitgeleerd joh, toen speelde hij ontiegelijk goed”, vertelt Ruben Schaken in Voetbal International. De aanvaller vindt dat Clasie prima bij een topclub past. En wat voor één!

“Hij is gemaakt voor het korte spel in Spanje”, vervolgt Schaken, die in de winterstop zelf de overstap maakte van Feyenoord naar Inter Baku in Azerbeidzjan. “Geloof mij als ik zeg dat hij echt meekan bij Barcelona. Jordy heeft overal ogen zitten, weet in balbezit altijd een oplossing.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!