‘Feyenoord wil door met Colin Kazim-Richards’

Feyenoord lijkt Colim Kazim-Richards definitief te willen overnemen van het Turkse Bursasspor. De Rotterdammers hebben een optie om hem transfervij vast te leggen voor de komende seizoenen. Technisch directeur Martin van Geel zou intern al eens hebben geopperd voor een definitieve overname.

Trainer Fred Rutten, die zijn contract bij de Rotterdammers nog moet verlengen, laat zich in dezelfde krant wederom lovend uit over zijn aanvalsleider. ”Hij weet wat er wordt gevraagd om wedstrijden te winnen”, zegt de trainer. ”Hij heeft zelden als spits gespeeld, we zijn met hem aan de slag gegaan en hij pakt het op.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!