FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord gaat serieus werk maken van droomkoppel Kuyt-Guidetti’

John Guidetti (22) staat weer op het lijstje van Feyenoord als potentiele aanwinst voor volgend seizoen. De komende maanden zal hij zeer intensief in de gaten worden gehouden door de Rotterdammers. Dit weet de Telegraaf te melden.

Als Feyenoord er naast Dirk Kuyt in slaagt om ook Guidetti vast te leggen, begint de opvolger van Fred Rutten in ieder geval opgewekt aan zijn nieuwe klus. De scouting en directie van Feyenoord zullen Guidetti tot het einde van het seizoen zeer secuur volgen zodat gezien wordt dat hij écht de fitheid van voor zijn zware blessure laat zien.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *