FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Kazim-Richards brengt bezoekje aan Servische wonderdokter’

Colin Kazim-Richards heeft een bezoekje gebracht aan de Servische wonderdokter Mariana Kovacevic.

De aanvaller van Feyenoord heeft last van een hamstringblessure, die hij opliep tijdens de Europa League-return tegen AS Roma (1-2). Het herstel verloopt niet zoals gehoopt. Daarom toog de spits deze week naar Belgrado voor een behandeling van Kovacevic, meldt Voetbal International. Feyenoord heeft toestemming gegeven voor de trip.

Doel van de zogeheten placentabehandeling is het zo snel mogelijk weer fit worden van Kazim, die het vizier heeft gericht op het competitieduel van Feyenoord met PSV (22 maart) en de EK-kwalificatiewedstrijd tussen Turkije en het Nederlands elftal (28 maart).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *