Kuyt: ‘Feyenoord de grootste club, Ajax heeft meer succes-supporters’

Mocht Dirk Kuyt terugkeren bij zijn oude liefde Feyenoord, dan ziet hij in ieder geval genoeg perspectief. De aanvaller die momenteel uitkomt voor Fenerbahce vindt Feyenoord de grootste club van Nederland.

“Laten we eerlijk zijn, het is natuurlijk wel de grootste club in Nederland, punt uit”, zegt hij in een interview met Voetbal International. “Als onderzoeken uitwijzen dat Ajax groter is, geloof ik daar niks van. Ja, die club is vier keer op rij kampioen geworden, dan trek je latente successupporters aan. Maar noem mij een club in de wereld waar de fans zo betrokken en loyaal zijn, bij winst of verlies.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!