FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Tonny Vilhena lijkt deze zomer alsnog te vertrekken bij Feyenoord’

Het lijkt erop dat Tonny Vilhena bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Feyenoord. Volgens diverse Britse media is de middenvelder de afgelopen tijd afgereisd naar Southampton voor zogenaamde ‘secret talks’.

Vilhena genoot in januari al belangstelling van Southampton, dat echter op verzet van Feyenoord stuitte. De club uit Rotterdam weigerde om de middenvelder op huurbasis te laten gaan en was helemaal al niet onder de indruk van het formele voorstel tot koop. Ronald Koeman ziet in Vilhena nog steeds een geschikte vervanger van de alom begeerde Morgan Schneiderlin. De Franse middenvelder geniet concrete belangstelling van Arsenal.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *