‘Dirk Kuyt heeft besluit genomen over zijn Feyenoord-toekomst’

Dirk Kuyt heeft voor zichzelf besloten of hij volgend seizoen wil terugkeren bij Feyenoord. Dit weet zijn zaakwaarnemer Rob Jansen te melden tegenover BNR Nieuwsradio. Wat de keuze is geworden wil hij dan weer niet zeggen.

“Ik weet wat er gaat gebeuren. Ik ga het alleen nog niet zeggen”, blijft de belangenbehartiger mysterieus. “Dat Dirk een liefde heeft voor Feyenoord is bekend en als hij terug zal komen naar Nederland zal het zeer zeker bij Feyenoord zijn en niks anders.”

Kuyt en Jansen zullen binnenkort met Fenerbahce om de tafel gaan om zijn toekomst te bespreken. Vandaar dat er nog niet gezegd kan worden. “Het advies dat ik heb gegeven heb ik allang uitgesproken en is bekend bij alle partijen. Maar dat ga ik nu nog niet vertellen, omdat we wel even met de Turkse club moeten praten.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!