FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord twijfelt over aantrekken Kazim-Richards

De terugkeer van Dirk Kuyt in De Kuip lijkt een kwestie van tijd te zijn, maar over de huidige spitsen is minder duidelijkheid bekend. Zoals een langer verblijf van Colin-Kazim Richards bijvoorbeeld. De Rotterdammers twijfelen over een langer verblijf van de aanvaller.

Feyenoord, dat de spits huurt van Bursaspor, heeft tot 1 mei de tijd om de optie tot koop te lichten. Kazim-Richards wil niet terug naar Turkije en smeekt om een langer verblijf bij zijn huidige club. Het AD meldt dat de Feyenoord-top nog geen besluit heeft genomen, maar dat er alle tijd is om te bekijken of hij daadwerkelijk in de Kuip blijft, of dat hij in de zomer alsnog aan een andere club zal worden verkocht.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *