FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord krijgt het moeilijk om transfervrije spits te behouden’

Anass Achahbar heeft de clubs voor het uitkiezen. De aanvaller van Feyenoord geniet volop interesse van diverse clubs uit de eredivisie. Na dit seizoen is hij transfervrij dus hij kan zelf bepalen waar zijn toekomst ligt. Tegenover Voetbal International zegt zijn broer en zaakwaarnemer Karim Achahbar dat Feyenoord nog geen duidelijkheid heeft kunnen geven over zijn toekomst.

Binnenkort volgt er in ieder geval een gesprek tussen technisch directeur Martin van Geel en de gebroeders Achahbar. “Anass wil heel graag bij Feyenoord blijven, maar wil ook duidelijkheid over wat de club van plan is. Ik denk dat Feyenoord momenteel eerst zelf alles op een rij aan het zetten is. Wij wachten af. Het is duidelijk dat Anass het naar zijn zin heeft en Feyenoord is toch zijn club. Om geld gaat het niet, dat is niet zo belangrijk, Anass is gewoon een liefhebber die wil voetballen”, besluit Karim tegenover het weekblad.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *