FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dirk Kuyt keert definitief terug bij Feyenoord, tekent contract voor één seizoen

Dirk Kuyt keert volgend seizoen definitief terug bij Feyenoord. De aanvaller kwam in de periode tussen 2003 en 2006 ook al uit voor de Rotterdammers en maakte toen 71 doelpunten in 100 duels.

Hij komt over van Fenerbahce waar hij in het bezit was van een aflopend contract. Feyenoord hoeft dus geen transfersom voor hem over te maken. Hij heeft voor een seizoen getekend omdat hij niet een langer contract durfde te vragen. Maar zijn intentie is om nog vijf seizoenen het shirt van zijn oude liefde te gaan dragen.

“Het is nu een mooi moment om terug te keren”, zegt Kuyt zelf over zijn rentree in Nederland. “Ik ben topfit en voel een grote drive om van mijn periode in De Kuip een groot succes te maken. Hopelijk met één verschil ten aanzien van mijn eerste periode. Ik wil nu echt een prijs winnen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *