FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Guidetti voorlopig niet naar Feyenoord, astronomische eisen’

Feyenoord wil zich voor het komende seizoen graag versterken met John Guidetti. De aanvaller heeft een aflopend contract bij Manchester City en mag dus transfervrij weg. Probleem is alleen dat hij teveel geld vraag aan Feyenoord voor zijn diensten.

Feyenoord zou Guidetti ruim twintigduizend euro per week willen betalen. De aanvaller ging daar niet mee akkoord, hij wil meer geld zien. In totaal zou hij enkele miljoenen aan salaris willen, meldt de Engelse boulevardkrant The Daily Record.

“Hij is op zoek naar een astronomisch bedrag en in dit stadium is er geen kans op een akkoord”, citeert de Engelse krant een ‘bron die dicht bij de club staat’. “Duidelijk is dat hij op de hoogte is van het feit dat hij als transfervrije speler een enorme som geld kan verdienen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *