FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Man United wil contract van Robin van Persie met zeven miljoen euro afkopen’

Manchester United schijnt af te willen van aanvaller Robin van Persie. Mocht Van Persie aan het einde van het seizoen vertrekken bij United dan wil de club hem een vergoeding van zeven miljoen euro meegeven.

Dit geldbedrag moet het laatste duwtje in de rug van Van Persie zijn om hem te overtuigen een andere werkgever te zoeken. Manchester United wil van Van Persie af en willen hem daarom 7 miljoen euro geven. De Oranje-international zou een loyaliteitsbonus van 14 miljoen euro in zijn verbintenis hebben wanneer hij tot medio 2016 blijft, United wil hem nu afkopen als hij een transfer gaat maken deze zomer.

Naar veruidt zijn Juventus en Inter in de race om de International over te nemen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *