‘Feyenoord verrast Rafael van der Vaart met benoeming’

Rafael van der Vaart stond raar te kijken toen Feyenoord Giovanni van Bronckhorst benoemde als haar nieuwe trainer voor het volgende seizoen. Hij zag dit naar eigen zeggen niet aankomen.

Dit zegt jij in een interview met Panorama. “Wie had ooit gedacht dat Giovanni van Bronckhorst trainer van Feyenoord zou worden? Ik niet in ieder geval”, aldus de middenvelder van Hamburger SV. “Hij was een goede aanvoerder van Oranje, dat zeker, maar hij was altijd vrij rustig, zei nooit zoveel.”

“Aan Frank de Boer merkte je meteen dat-ie trainer zou worden. En bij Phillip Cocu had ik dat gevoel ook wel. Maar niet bij Van Bronckhorst”, zegt de 32-jarige middenvelder.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!