FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘PSV durft zich bij Ajax en Feyenoord te melden voor Kishna en Boetius’

Marcel Brands, de technisch directeur van PSV sluit niet uit dat hij zich komende zomer gaat melden bij Ajax of Feyenoord. Dit zegt hij in een onderhoud met het Algemeen Dagblad.

Bij Ajax lijkt Ricardo Kishna zijn langste tijd te hebben gehad. En Boetius wil komende zomer vertrekken bij Feyenoord. Hij is niet blij vanwege het gebrek aan speeltijd dat hij heeft. “Bij onze nieuwjaarsreceptie sneed een komiek dit onderwerp toevallig ook aan. Dat er zogenaamd nooit iemand van Ajax de stap naar PSV kan maken, maar vervolgens noemde hij een hele lijst op uit het verleden”, reageert Brands in het AD.

“Ik denk dat het ook in de toekomst wel weer gebeurt. Die twee die je noemt, zijn geen spelers die wij uitsluiten omdat ze bij Feyenoord of Ajax spelen. Het is ook niet zo dat we ze meteen op de lijst hebben”, vervolgt de bestuurder, die in de zomer niets uitsluit. “Maar als Boëtius of Vilhena er niet uitkomen met hun contracten, waarom zouden PSV of Ajax zich dan niet bij Feyenoord kunnen melden?”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *