‘Feyenoord gaat opzoek naar linksbenige verdediger’

Feyenoord is opzoek naar een linksbenige verdediger. Ze willen deze van buitenaf gaan halen. Dit weet het Algemeen Dagblad te melden.

Momenteel hebben ze Terence Kongolo, Miquel Nelom en Joris Mathijsen als linkspoten die in de achterhoede kunnen spelen. Mathijsen is echter op leeftijd, waardoor de wens voor een linkspoot in de selectie nog groter wordt. Feyenoord zoekt naar een jonger alternatief.

Mitchell Dijks is een mogelijkheid. Maar binnen Feyenoord zijn ze nog niet helemaal overtuigt van zijn kwaliteiten. De Rotterdammers zouden namelijk een verdediger willen die én centraal in de verdediging kan spelen én als linksback. Dijks zou minder goed kunnen koppen en daardoor minder goed in het centrum van Feyenoord uit de voeten kunnen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!