Feyenoord contracteert centrale verdediger voor drie seizoenen

Feyenoord heeft zich voor de komende drie seizoenen verzekerd met de diensten van de centrale verdediger Mats Knoester (16). Deze zal ingaan per 1 juli 2015. Het talent komt voor uit de eigen jeugdopleiding.

Volgens Martin van Geel heeft Knoester de verbintenis in De Kuip volledig zelf afgedwongen. ‘Voor Mats is dit een heel mooie mijlpaal, waar hij van jongs af aan naar heeft toegeleefd en heel veel voor heeft gedaan’, zei de technisch directeur. ‘Tijdens de afgelopen jaren op Varkenoord heeft hij bewezen uit het juiste hout gesneden te zijn en over een zeer goede mentaliteit te beschikken. Dit contract is voor Mats een mooie waardering en tevens een stimulans om de komende tijd door te groeien in zijn ontwikkeling.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *