FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Boetius en Vilhena kunnen zich na komst hoofdscout opmaken voor transfer’

Het lijkt erop dat Tonny Vilhena en Jean-Paul Boetius zich kunnen opmaken voor een mooie transfer deze zomer. De hoodscout van het Italiaanse Fiorentina zat zondag op de trubune voor het tweetal in het duel tegen Heerenveen. Beide spelers hebben een contract tot 2016 in Rotterdam, en willen deze niet verlengen. Naast Fiorentina zijn er meerdere clubs die interesse hebben.

Zo heeft Europa League-finalist Sevilla, dat woensdagavond in de Europa League-finale aantreedt tegen Dnipro Dnipropetrovsk, interesse in Boëtius. Southampton meldde zich afgelopen winter al met een bod voor Vilhena. Ronald Koeman bood naar verluidt een bedrag van 2,4 miljoen euro op de middenvelder.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *