FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Van Hanegem tipt Nederlandse top voor Limburgse parel’

Mitchell Paulissen was dit seizoen één van de drijvende krachten van Roda JC. Afgelopen zondag promoveerde hij met Roda naar de Eredivisie. De aanvaller was verantwoordelijk voor de 0-1.

Willem van Hanegem, columnist van het Algemeen Dagblad, is onder de indruk van de 22-jarige aanvaller. ‘Die Paulissen stak er met kop en schouders bovenuit’, aldus De Kromme. ‘Hij kan zo bij een ploeg uit de top-5 mee.’ Paulissen was dit seizoen een dragende kracht bij Roda, dat in 2014 naar de Jupiler League degradeerde, maar er via de play-offs dus in de slaagde om binnen een jaar terug te keren op het hoogste niveau.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *