FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Alireza Jahanbakhsh flirt met Feyenoord’

Alireza Jahanbakhsh (21) speelde dit seizoen een belangrijke rol in het kampioenschap van NEC. Aan het einde van de rit werd de vleugelaanvaller uitgeroepen tot beste speler van de Jupiler League. De vraag nu is of hij trouw aan NEC blijft of dat hij een stapje hogerop prefereert.

De volgende stap die zijn cliënt zet is een hele belangrijke, vindt zijn zaakwaarnemer Amir Hashemi. “Hij moet zijn naam nu vestigen. Een club als Feyenoord biedt die kans. Ajax ook, maar dat kiest toch vooral voor eigen jeugd. PSV heeft interesse getoond, maar nog niet concreet. AZ is in beeld. Het is nu afwachten”, legt Hashemi uit, die erop rekent dat Jahanbakhsh snel wegtrekt uit Nijmegen. Er is echter een belangrijk voorbehoud. “Er moet door de top in Nederland eerst worden verkocht om spelers aan te kopen.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *