FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Jordy Clasie maakt voorkeur kenbaar, ik wil niet naar zón land’

Jordy Clasie staat deze zomer voor een overstap naar een topcompetitie. De 23-jarige middenvelder van Feyenoord is er klaar voor. Hij hoopt dan ook op een drukke transferzomer. Dit weet de Volkskrant vandaag te melden.

De leider van de Rotterdammers wil naar Spanje, Italië, Duitsland of Engeland. “Ik hoef niet naar een land als Rusland, ik zou daar niet willen zitten”, aldus Clasie in de krant. Hij wordt binnenkort voor de tweede keer vader en moet dus ook aan zijn gezinssituatie denken. Is de familie-Clasie klaar voor een stap naar het buitenland? “Daar staan ze open voor.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *