FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Advocaat meldt zich bij Clasie voor transfer naar Engeland’

Nu Dick Advocaat heeft besloten dit seizoen toch trainer te blijven van Sunderland, heeft hij een aardig transferbudget gekregen. De club wil bij de eerste tien gaan eindigen. Jordy Clasie moet één van de nieuwkomers worden, meldt het medium The Daily Mail.

De Engelse boulevardkrant weet dat Advocaat genoeg geld krijgt om de broodnodige versterkingen naar The Black Cats te halen. Clasie is één van die beoogde aankopen om Sunderland er bovenop te helpen. De club spreekt stiekem al van Europees voetbal. Voordat het zover is, moet Sunderland er natuurlijk eerst nog uit zien te komen met Feyenoord en Clasie zelf. Niet alleen de captain van de Rotterdammers staat hoog op de wensenlijst.

Ook Virgil van Dijk staat hoog op lijstje van ‘The Black Cats’.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *