‘Feyenoord moet aanvaller van Heracles Almelo overnemen’

Edwin Linssen, de broer van Heracles-aanvaller Bryan Linssen vindt dat hij een typische Feyenoord-speler is. Hij is erg te spreken over de vleugelspeler

‘Bryan is een aanvaller die altijd de actie wil en zich laat leiden door het publiek. Het Legioen is hier perfect voor, hiernaast wil Het Legioen ook iemand die voor dreiging zorgt, dat is Bryan’ aldus zijn broer Edwin. Edwin Linssen zelf is inmiddels gestopt maar ziet zijn broertje graag in Rotterdam voetballen. Bryan Linssen heeft nog een contract tot 2016 bij Heracles Almelo, Feyenoord zou dus wel een afkoopsom moeten betalen.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!