FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Hiddink slachtoffert waarrschijnlijk Clasie in duel met Letland’

Guus Hiddink liet weten niets te willen veranderen aan het systeem na de nederlaag tegen de VS maar wel aan de personele bezetting. Naar verluidt moeten Bruma en Blind het schip ruimen voor Stefan de Vrij en Jetro Willems. Dit weet VI te melden.

Daley Blind schuift op zijn beurt door naar het middenveld, waar hij een centraal blok gaat vormen met Wesley Sneijder. Georginio Wijnaldum en Jordy Clasie verliezen hun plek in de basiself. Oranje speelt vrijdag het belangrijke EK-kwalificatieduel tegen Letland.

De vermoedelijke opstelling van Oranje: Cillessen; Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Willems; Blind, Sneijder; Narsingh, Huntelaar, Van Persie, Depay (Lens).

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *