FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil zich versterken met Quincy Owusu-Abeyie (29)’

Feyenoord heeft interesse in de vleugelaanvaller Quincy Owusu-Abeyie. Tien jaar geleden was hij nog de absolute vedette tijdens het WK voor spelers onder de 21 jaar. ZZelf zegt hij veel geleerd te hebben bij Ajax, voordat hij naar Arsenal vertrok.

‘Bij Ajax wordt je snel volwassen. Je leert snel aangezien je je aan veel regels moet houden’ aldus ‘Quincy’. Vanwege slecht gedrag werd hij destijd weggestuurd bij Ajax. Sinds zijn vertrek in 2002 heeft hij inmiddels tien clubs gehad, en dat op zijn 29-jarige leeftijd. Het is maar de vraag of de snelle buitenspeler wat is voor Feyenoord. De Italiaanse mediasite, Tuttomarcetoweb.com meldt dit.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *