FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Colin Kazim-Richards zet in op transfer naar het Midden-Oosten’

De kans is aanwezig dat het verblijft van Kazim-Richards bij Feyenoord beperkt blijt tot één seizoen. Dit seizoen werd hij permanent overgenomen van het Turkse Bursaspor. Volgens Voetbal International is hij namelijk volop in de weer met een transfer naar het Midden-Oosten.

Om welke club het gaat is niet bekend, net zoals duidelijk is in welke competitie Kazim-Richards terecht hoopt te komen. Het heeft er alle schijn van dat de 28-jarige aanvaller graag een lucratief avontuur tegemoet gaat en de strijd met Dirk Kuyt liever vermijdt. Hij keert terug na buitenlandse jaren en zal waarschijnlijk meer speeltijd krijgen. Kazim-Richards maakte tot nu toe elf goals in De Kuip en zal Feyenoord een transfersom opleveren als hij weggaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *