FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Van Bronckhorst zet Feyenoorder op dieet

Giovanni van Bronckhorst heeft aan Luke Wilkshire te kennen gegeven dat hij te zwaar is. Hij moet nu op een dieet.

“Toen hij zich weer bij de club meldde, heb ik wel gelijk gezegd dat hij de lijn naar beneden moet inzetten”, zegt Gio in gesprek met Metro. De rechtsback heeft echter wel een reden voor zijn hoge vetpercentage. In de laatste wedstrijden tegen SC Heerenveen raakte Wilkshire namelijk geblesseerd. Daardoor heeft de 33-jarige back tijdens zijn vakantie enkel uit kunnen rusten. Inmiddels is hij volgens coach Gio ook al wat vet kwijt. “Maar het is duidelijk dat hij nog niet op het niveau van de rest van de selectie zit”, aldus de oefenmeester.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *