FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Robin van Persie rond met Fenerbahce’

Het ziet ernaar uit dat Robin van Persie vertrekt naar Turkije. Volgens The Guardian is de aanvaller van Manchester United dichtbij een overgang naar Fenerbahce. Beide clubs zijn nog wel in gesprek over een transfersom voor de 31-jarige international.

Volgens het medium bevindt de manager van Van Persie, Kees Vos, zich al enkele dagen in Istanbul om de overgang rond te maken. Voor de oud-speler van Feyenoord zou een contract voor vier jaar klaarliggen. Kuijt zou Van Persie ‘warm’ hebben gemaakt voor een transfer naar Fenerbahçe, waarmee hij in de afgelopen drie jaar onder meer de landstitel en de Turkse beker won.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *