FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord nam al veel eerder contact op met Van der Heijden

Feyenoord naam al in een veel eerder stadium contact op met Jan-Arie van der Heijden. Dit zegt hij in de Volkskrant. Hij nuanceert hierin dat de Rotterdammers pas bij hem zijn uitgekomen na de blessure van Sven van Beek.

‘Feyenoord nam al veel eerder contact op’ aldus de centrale verdediger, die maandag een onderhoud had met Giovanni van Bronckhorst. De verdediger liet zijn contract uitlopen in de hoop op een stap naar het buitenland. Hij is daardoor vooralsnog clubloos. In de voorbereiding traint hij nu voor zichzelf in afwachting van een nieuwe club. ‘Spannend vond ik het wel, om die beslissing te nemen. Je hebt geen zekerheid meer. Ik ben 27, als ik nog een keer hogerop wil dan moet het nu gebeuren. Mijn vriendin stond achter me.’

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *