FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord doet bod op Eric Botteghin’

Feyenoord heeft een bod gedaan op Eric Botteghin. De Braziliaanse centrumverdediger staat momenteel onder contract bij FC Groningen. Groningen heeft het bod afgeslagen omdat ze niet willen meewerken aan een transfer.

Volgens Het Dagblad van het Noorden wil Botteghen wel zelf naar Feyenoord. De 27-jarige Botteghin heeft er twee seizoenen bij Groningen op zitten en speelde daarvoor bij NAC Breda, PEC Zwolle en het Braziliaanse Internacional. In zijn contract zit geen clausule die een transfer mogelijk zou moeten maken.

Naar verluidt bereiden de Rotterdammers nu een nieuw bod voor op de speler. Eerder deze week haalde ze al Jan-Arie van der Heijden op. HIj komt transfervrij over van Vitesse en tekent voor drie seizoenen.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *