‘Feyenoord wil binnen enkele weken af van drie spelers’

Feyenoord hoopt deze transferperiode nog een aantal spelers te verkopen. Volgens Voetbal International gaat het om Tonny Vilhena, Jean-Paul Boetius en Mitchell te Vrede.

Te Vrede is momenteel derde keus achter Kuyt en Kazim-Richards. Voor Boëtius zijn er ook weinig perspectieven. Vorig seizoen trok Feyenoord overigens nog een aanbieding aan hem in en sindsdien lijkt de relatie tussen club en speler troebel.

Vilhena heeft ook al langer ‘problemen’ bij Feyenoord. De middenvelder werd uit het elftal gespeeld en kon vorig seizoen overstappen naar Southampton, maar de Engelsen wilden hem huren en dat zag Feyenoord weer niet zitten.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!