FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

KNVB geeft Kazim-Richards een officiele waarschuwing

De aanklager betaald voetbal van de KNVB heeft Feyenoorder Kazim-Richards en Heracles-aanvaller Edwin Gyasi een waarschuwing gegevens wegens hun gedrag. Gyasi stak zijn middelvinger op naar fans, en Kazim schopte een tas vol met bidons om na te zijn gewisseld.

De bond laat weten wel begrip te hebben voor de reactie van Gyasi, die volgens uit emotie zou hebben gehandeld na het horen van racistische geluiden in het uitvak. Maar noemde zijn rezctie wel zeer onprofessioneel.

Ook het gedrag van Kazim-Richards werd betiteld als zeer onprofessioneel. “De speler brengt hiermee het betaald voetbal in diskrediet”, luidt het. De Feyenoord-aanvaller is door de aanklager aangesproken op de impact van dergelijk gedrag. Mochten de spelers in de toekomst nogmaals over de schreef gaan, dan zullen de incidenten worden meegenomen bij het bepalen van de strafmaat.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *