‘Feyenoord en Sampdoria bereiken akkoord, maar Vilhena wil zelf niet’

Feyenoord en Sampdoria hebben een akkoord bereikt over de transfer van Tonny Vilhena. De 20-jarige middenvelder kan in Genua een contract voor vier seizoenen ondertekenen en ze zijn bereid Feyenoord een bedrag van vier miljoen euro te betalen. Dit weet de Telegraaf te melden.

De Telegraaf meldt ook dat Vilhena allerzins van plan is om te verkassen naar de Italiaanse club. “Tonny wil helemaal niet naar Italië”, zegt zijn vader Toy. “Hij is hier bij ons gezin en zit voetbal te kijken. Hij is niet met zijn hoofd in de Serie A, hij blijft gewoon trainen en voetballen voor Feyenoord.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!