‘Oranje moet spelen in De Kuip, nooit meer de Arena’

Als Pierre van Hooijdonk het voor het zegen had dan had het Nederlands Elftal nooit meer gespeeld in de Amsterdam ArenA. ‘Als ik in de spelersraad van het Nederlands elftal zat, stelde ik voor om nooit meer in de Arena te spelen”, zegt de oud-international en NOS-analyticus, die liever uitwijkt naar De Kuip, tegenover het Algemeen Dagblad.

”De beste spelers moeten op de beste mat spelen en de mat in de Arena is verschrikkelijk. De bal beweegt alle kanten op en iedereen glijdt uit. Dat draagt niet bij aan de prestaties. Het is ook een never ending story in Amsterdam, anders dan in Rotterdam of Eindhoven.”Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!