FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

El Hamdaoui over Feyenoord en Vlaar: ‘Ik snap er helemaal niks van’

Mounir El Hamdaoui is bij AZ teruggekeerd op het oude nest. Op het trainingsveld heeft hij gezelschap van Ron Vlaar. Hij probeert terug te komen van een hardnekkige knieblessure. El Hamdaoui snapt hier maar weinig van.

“Voor mij is de opstelling van Feyenoord om Ron niet mee te laten trainen daarom onbegrijpelijk. Ik snap er helemaal niks van”, vervolgt hij kritisch. Over AZ verder niets dan goeds. “Ik vind het mooi dat AZ zo’n warme club is waar oud-spelers de kans krijgen om mee te trainen”, vertelt hij in gesprek met Voetbal International. “Ron Vlaar maakt nu hetzelfde mee als ik de afgelopen tijd”, aldus El Hamdaoui

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *