FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Dirk Kuyt opnieuw gelinkt aan FC Barcelona’

Dirk Kuyt blijft bij FC Barcelona genoemd worden als winteraankoop. Dit weet het medium Sport te melden. De Feyenoorder is inmiddels topscorer in de Eredivisie en dat zijn de Catalanen ook niet ontgaan.

De Feyenoorder wordt gezien als een multifunctionele aanvaller, die op bijna alle posities in de voorhoede uit de voeten kan. Daarnaast is het scorend vermogen van de Katwijker een belangrijk aspect voor Barcelona. Sport stelt ook dat het niet logisch lijkt dat Kuyt nu alweer vertrekt uit Rotterdam-Zuid. In totaal wil Barcelona ongeveer zeven miljoen euro uittrekken voor een nieuwe aanvaller.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *