FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Dirk Kuyt was in Parijs tijdens terreur

Dirk Kuyt was afgelopen vrijdag in Parijs. Hij was met zijn gezin in Disneyland. Hij hield iedereen even in spanning omdat zijn telefoon uitstond.

“Ze wisten dat ik in Parijs was, waren verontrust, maar kregen geen antwoord op hun berichtjes”, vertelt Kuyt aan het medium De Telegraaf. “Na afloop van de Buffalo Bill-show, de afsluiting van de dag, kwam Denny Landzaat naar me toe. Die waren we voor de show toevallig tegengekomen. Hij vroeg of ik het van die schietpartij in Parijs had gehoord? Maar door de blijdschap en de vreugde van de kinderen om me heen, had ik helemaal niet door hoe groot die tragedie was”, aldus de voetballer. We waren heel dichtbij, maar door de uitgelaten sfeer in een pretpark toch ook ver weg. Pas in het hotel zag ik op de tv en via internet welke ramp zich had voltrokken. Vanzelfsprekend gingen onze gedachten uit naar de nabestaanden van alle slachtoffers.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *