FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord moet opzoek naar een nieuwe hoofdsponsor’

Feyenoord zal voor het seizoen 2017/2018 opzoek moeten gaan naar een nieuwe hoofdsponsor. Opel stopt er dan namelijk mee.

Beide partijen hebben nog een overeenkomst voor 1,5 jaar, maar de overeenkomst wordt sowieso niet verlengd. Namens Opel reageert Jeroen Maas op het nieuws. “We zijn net als Feyenoord zeer tevreden over hoe de samenwerking tussen ons verloopt en de resultaten die dat oplevert. Daarover mag geen enkel misverstand bestaan. De internationale koers van ons concern maakt echter dat wij na einde contract niet op deze basis kunnen doorgaan”, zo legt hij op de website van Feyenoord. “Overigens zullen wij het komende anderhalf seizoen met dezelfde daadkracht en ambitie blijven invullen als tot nog toe het geval is geweest.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *