FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord heeft nieuwe hoofdsponsor mogelijk al gevonden’

Eerder deze week werd bekend dat hoofdsponsor Opel het aflopende contract met Feyenoord niet zal gaan verlengen. De Rotterdammers moeten dus opzoek naar een nieuwe hoofdsponsor. Het contract met de Duitse autogigant loopt nog tot het einde van volgend seizoen.

Lang lijken de Rotterdammers niet te hoeven zoeken naar een nieuwe shirtsponsor. Volgens het medium HaberArnhem is Turkish Airlines geinteresseerd in een samenwerking.

De vliegmaatschappij is trouwens geen onbekende voor Feyenoord. Zo zijn ze al regelmatig te zien in het stadion met matrixborden. Feyenoord zelf wil niet reageren op de mogelijke smanewerking met Turkish Airlines

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *