FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Voormalig Feyenoord-target staat voor vertrek in de Premier League’

Andrej Kramaric is het zat bij Leicester City. De 24-jarige aanvaller komt er bij Leicester niet aan te pas en wil na bijna een jaar weer vertrekken bij de revelatie in de Premier League. 1,5 jaar geleden was Feyenoord nog in de markt voor hem om de opvolger te worden van Graziano Pelle.

In de Premier League speelde hij dit seizoen maar twaalf minuten. Zijn agent Vicenzo Cavaliere zegt tegenover Tuttomercatoweb dat een transfer naar Italie een goede optie zou zijn. Naar verluidt zou Inter Milan geinteresseerd zijn.

Kramaric zelf verkiest speeltijd boven een verblijf bij Leicester City. Hij wil weg maar wel graag naar een ploeg waar hij veel aan spelen toekomt.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *