FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Leroy Fer: ‘Feyenoord is mijn favoriete club’

Leroy Fer staat in de belangstelling van Feyenoord. In gesprek met de Telegraaf spat zijn liefde voor de club er af. Als Dirk Kuyt er drie maakt, zoals pas, staat hij hier in Londen drie keer te juichen in de woonkamer”, zo geeft zijn vrouw aan.

“Ja, Feyenoord is mijn nummer-één-club,” aldus Fer in een reactie. “Ondanks dat andere mensen het misschien raar vinden dat ik destijds naar Twente ben gegaan. Dat was een keuze in mijn leven, gebaseerd op hoe het toen bij Feyenoord én bij Twente was. Ik had ambities, dacht die daar beter te kunnen realiseren.” Op korte termijn maakt hij zich geen illusies. “Maar zeg nooit ’nooit’. Mijn grootste dromen moeten nog uitkomen. En dat gaat gebeuren ook, hoor.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *