Feyenoord de rest van het jaar zonder centrale verdediger

Feyenoord moet het jaar afmaken zonder Eric Botteghin. De verdediger raakte gisteren geblesseerd aan zijn hamstring in het duel met Heracles. Twintig minuten voor tijd werd hij gewisseld en trok een gezicht vol pijn.

Eric Botteghin mist de laatste duels van dit kalenderjaar met zijn oude club FC Groningen (komende zondag), Willem II (beker, 17 december) en NEC (20 december). De Braziliaanse verdediger, afgelopen zomer overgekomen van Groningen, heeft sinds de klassieker begin november tegen Ajax een basisplaats bij Feyenoord. Botteghin verdreef Jan-Arie van der Heijden uit de ploeg. Van der Heijden kwam hem tegen Heracles aflossen en krijgt de komende weken waarschijnlijk een nieuwe kans.Formule1 Volg FEYENOORDREPORT op INSTAGRAM! En maak kans op een officieel WEDSTRIJDSHIRT!! Formule1

Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE EN WIN EEN F’NOORD-SHIRT!