FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Ron Vlaar tekent contract bij AZ

Ron Vlaar keert terug bij zijn oude club AZ. De verdediger tekent een contract tot aan het einde van het seizoen bij de Alkmaarders. Hij hield al enige tijd bij die club zijn conditie op peil.

Technisch directeur Max Huiberts: ‘De verdediger geeft AZ een grote kwaliteitimpuls, ik hoef niet uit te leggen wat zijn kwaliteiten zijn, dan heeft hij de afgelopen jaren wel laten zien. Ook op mentaal gebied kan hij van waarde zijn voor de selectie’. Vlaar doorliep de jeugdopleiding van AZ en maakte in 2005 zijn debuut in het eerste elftal. In de winterstop van 2005 / 2006 verliet hij Alkmaar om een contract te tekenen bij Feyenoord.

Vlaar zat sinds 1 juli zonder club, omdat hij ervoor koos om zijn aflopende contract met Aston Villa niet te verlengen. Hij liet zich afgelopen zomer opereren aan zijn gekwetste knie en stond uiteindelijk langer aan de kant dan hij verwacht had. Bij Feyenoord kreeg hij geen toestemming om mee te trainen, maar AZ gaf wel groen licht. Dat heeft uiteindelijk tot een officiële samenwerking geleid.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *