FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

Feyenoord en verdediger per direct uit elkaar

Feyenoord en Rodny Lopes Cabral hebben in goed overleg afscheid van elkaar genomen. De 20-jarige verdediger kwam er vanwege blessures niet aan te pas bij de Rotterdammers. Hij gaat zich nu focussen op zijn revalidatie buiten de club.

Lopes Cabral kwam als C-junior binnen in de jeugdopleiding van Feyenoord en sloot aan het begin van het seizoen 2014-2015 aan bij de eerste selectie. Sindsdien kon de Rotterdammer vanwege een knieblessure niet in actie komen. Feyenoord verlengde in maart van dit jaar desondanks het contract van Lopes Cabral met een jaar, om hem zo een tweede kans te kunnen bieden.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *