FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Leroy Fer sluit terugkeer naar Feyenoord niet uit’

Tonny Vilhena bezit bij Feyenoord een aflopend contract en moet in de winterstop worden verkocht. Als vervanger zien de Rotterdammers Leroy Fer. De 25-jarige middenvelder staat momenteel onder contract bij het Engelse QPR. Hij verdient daar een vorstelijk salaris.

Maar bij Feyenoord maakt hij bijvoorbeeld meer kans op een uitnodiging voor het Nederlands elftal dan bij QPR. “Feyenoord is gewoon een grote club in Nederland”, zei hij zaterdag volgens het Algemeen Dagblad op Loftus Road. “Maar ik zit hier lekker op mijn plek.”

Wanneer de transfermarkt in januari weer open gaat wil hij pas gaan nadenken over zijn toekomst. Mijn zaakwaarnemer heeft me geïnformeerd over de interesse”, vertelde hij. “Ik heb aangegeven dat ik hier goed zit. Wat er eventueel gebeurt, is voor later.”

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *