FeyenoordReport

"Er is geen trouwere fan dan een Feyenoord fan"

‘Feyenoord wil vandaag al bod uitbrengen op Renato Tapia’

FC Twente kan vandaag een bod verwachten op Renato Tapia. Volgens de Telegraaf staat Feyenoord te popelen om op hem te gaan bieden. Hij moet in Rotterdam de vervanger worden van Tonny Vilhena, die een aflopend contract heeft.

Feyenoord gaat dan ook vol voor de twintigjarige speler en vist nu de Twente-vijver leeg, daar waar dat een paar jaar geleden nog andersom gebeurde. Tapia drukt bij FC Twente te zwaar op de begroting met zijn riante salaris, waardoor Feyenoord zich mogelijk rijk mag rekenen. De Rotterdammers willen inzetten op een meerjarig contract en willen in de winterstop doorpakken. Tapia heeft nog een contract tot medio 2017 bij Twente.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *